Yleistä

Karismakirjan verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yhteisöille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Toimituksia tehdään Suomeen (pois lukien Ahvenanmaa). Tilaaja vastaa toimituskuluista.

Yhteystiedot

Karismakirja / Tampereen Helluntaiseurakunta
Aleksanterinkatu 18
33100 Tampere
FINLAND

040 776 2729
info@karismakirja.fi

y-tunnus: 2842933-5

Tilaaminen

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.Lue lisää tietosuojaselosteestamme.Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen. Asiakas vastaa mahdollisista ylimääräisistä toimituskustannuksista, jotka syntyvät väärin syötetystä puhelinnumerosta.

Toimitustavat

Posti – noutopiste/automaatti

Toimitukset, lähetetään pääasiassa pakettina Postin noutopisteelle tai automaattiin. Pienemmät tilaukset lähetetään kirjeenä suoraan postilaatikkoon/-luukkuun.Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat.HUOM! Posti säilyttää paketteja 7 päivää.

Nouto myymälästä

Tuotteen voi myös noutaa myymälästä sen aukioloaikoina ilman toimituskuluja.

Toimitusaika

Tuotteet lähetetään yleensä 1-7 arkipäivän kuluessa. Toimitusajat ovat arvioita, emmekä voi taata tuotteiden saapuvan perille ilmoitetussa ajassa. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut, ilmoitamme asiasta mahdollisimman nopeasti sähköpostitse. Mikäli tilauksellasi on useampi tuote, lähetämme tilauksen kaikki tuotteet yhdessä lähetyksessä.Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Maksutavat

Verkkomaksu

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Maksuvaihtoehtoina toimivat korttimaksu, kotimaiset verkkopankit, Mobile Pay ja Pivo.

Lasku

Laskulla maksaminen on käytössä seurakunnille, valtion ja kuntien virastoille ja laitoksille. Maksuehto on 14 päivää. Omistusoikeus tuotteeseen siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on maksettu. Maksumuistutuksesta ja -kehotuksesta perimme 5 euron maksun ja kulloinkin voimassa olevan koron mukaisen viivästyskoron. Pidätämme aina itsellämme oikeuden hylätä laskulla tehty tilaus ja vaatia ennakkomaksua.

Palautus

Verkkokaupasta tilatulla tuotteella on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Kuluttajan on ilmoitettava sähköpostilla tilauksen peruutuksesta myyjälle osoitteeseen info@karismakirja.fi. Tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen peruutukseen. Asiakas vastaa palautuskustannuksista.Palautettavien tuotteiden tulee olla jälleenmyyntikuntoisia. Jos kuluttaja huolellisuusvelvoitteensa vastaisesti ottaa tavaran käyttöönsä, hän vastaa tavaran arvon alentumisesta. Jos tavara on tullut sen käyttämisen johdosta myyntikelvottomaksi, kuluttaja vastaa tavarasta koko sen arvolla. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.Toimituskulut hyvitetään, kun tilauksella olevat kaikki tuotteet palautetaan. Mikäli tilauksella on useampi tuote ja palautat vain osan niistä, ei toimituskuluja hyvitetä.Perimme noutamattomasta lähetyksestä 10 € posti- ja käsittelykuluja rahapalautuksen yhteydessä.Palautusosoite: Karismakirja Aleksanterinkatu 18 33100 Tampere

Ongelmatilanteet

Väärin toimitetuista tai virheellisistä tuotteista tulee reklamoida 14 päivän kuluessa myyjälle osoitteeseen info@karismakirja.fi tai puhelimitse numeroon 040 776 2729. Kuljetuksessa vaurioituneesta paketeista tulee tehdä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle.