Jumalan ihmeitä ja ihmisiä evankeliumin asialla – Kansan Raamattuseura 75 vuotta (Hannu Nyman)

10,00 

”Se syntyi, sitä ei tehty.” Näin kiteytti Kansan Raamattuseuran synnyn sen ensimmäinen ja pitkäaikaisin toiminnanjohtaja, rovasti Mauri Tiilikainen. Heinäkuussa 2020 tämä luterilaisen kirkon sisällä toimiva ja evankelioimistyöhön keskittyvä järjestö täytti 75 vuotta.

Yhtä kiintoisa ja ennakoimaton kuin oli sen synty, on ollut koko sen historia. Innostuminen evankeliumista, avoimuus uusille ideoille, erilaisilla lahjoilla varustettu työntekijäkunta sekä kymmenien tuhansien ihmisten antama tuki toiminnalle ovat luoneet mahdollisuuden kaikkeen nähtyyn ja koettuun.

Kansan Raamattuseuran laajan historian saattaminen yksiin kansiin ei ole mahdollista. Niinpä rovasti Hannu Nyman, yksi järjestön toiminnanjohtajista, on koonnut vuosien varrelta tapahtumia, henkilöitä ja kehityskulkuja, jotka antavat järjestön toiminnasta ja luonteesta tiivistetyn yleiskuvan.

Lopussa on nykyisen toiminnanjohtajan, rovasti Ulla Saunaluoman näkökulma tulevaisuuteen. Vaikka kirja katsookin taaksepäin, viimeinen luku suuntaa huomiseen.

Varastossa

Osastot: ,