Kasvuvoimaa vanhemmuuteen (Päivä Poukka)

29,00 

Kasvu on kiehtova tapahtuma niin luonnossa kuin ihmiselämässä: Kasvunihmettä emme itse saa aikaan, mutta voimme toimillamme pyrkiä ohjaamaan prosessia toivottuun suuntaan. Kasvun tietoista tukemista kutsumme, kohteensa mukaan, lasten, kukkien tai koiranpentujen kasvatukseksi. Lapsen kasvattaminen on luonnollisesti ja ensisijaisesti isän ja äidin tehtävä. Lapset tarvitsevat kasvunsa tueksi omien vanhempiensa lisäksi isovanhempia, kummeja, sukulaisia, lastenhoitajia, opettajia, valmentajia, naapureita, päättäjiä ja muita aikuisia.

Kasvuvoimaa vanhemmuuteen -kirja on kirjoitettu meitä kaikkia aikuisia varten riippumatta siitä, onko meillä omia lapsia tai minkä ikäisiä elämänpiirimme lapset ja nuoret tällä hetkellä ovat. Kirjassa lähestytään vanhemmuutta kasvatus-, kasvu- ja rukoustehtävän kautta.

Filosofian tohtori ja kasvatustieteiden maisteri Päivi Poukka on toiminut kasvatus-, opetus- ja koulutustehtävissä kotona, oppilaitoksissa ja seurakunnassa niin Suomessa kuin Japanissakin. Kasvatusajatusten ja -arvojen myllerryksessä sekä kulttuuristen erojen keskellä äitinä, opettajana ja lähetystyöntekijänä toimiminen on haastanut kirjoittajan omakohtaisesti miettimään aikuisille lankeavaa vanhemmuuden vastuuta. Kasvatustehtävässä etsimään viisautta ja voimaa vastuisiin kasvatuksen parhaimmalta asiantuntijalta, Isä-Jumalalta.

Varastossa