Keholliseksi luotu (Asta Lehtimäki & Hanna-Kaisa Hartala)

30,00 

Meidät on luotu ilmaisemaan itseämme, aistimaan toisiamme ja vastaamaan toistemme ilmaisuun. Kaikki meissä on, elää ja hengittää sen mukaan, mitä ympärillä on, elää ja hengittää.

Keholliseksi luotu pohtii lämpimästi ja yleistajuisesti kokonaisvaltaista ihmisyyttä. Oleellista on yhteys: kehon ja mielen yhteys, ihmisen ja Jumalan välinen yhteys sekä yhteys ihmisten kesken. Teksti rytmittyy kehollisten teemojen ja niihin liittyvien harjoitusten sekä rukousten ympärille. Kirja kutsuu jokaista tutustumaan kehonsa viesteihin, haastaa armolliseen muutokseen ja auttaa näkemään kasvun mahdollisuuksia.

Tanssi-liiketerapeutti Asta Lehtimäki ja teologi Hanna-Kaisa Hartala kannustavat kokonaisen ihmisen uskoon tässä ja nyt. Tavallinen ihmisyys, tavallinen keho ja tavallinen elämä ovat Jumalan ihmeitä, joista saa ja kannattaa iloita.
“Kirja avaa ymmärrettävällä tavalla aluetta, joka ei ole yleisesti tuttu. Esimerkiksi lievän masennuksen ensiavuksi annetaan toimivia vinkkejä. Rukoukset lukujen lopussa ovat helmiä.”

Saara Kinnunen, sosiaalipsykologi, psykoterapeutti

”Kristitty mies: tämä on hyvä kirja tutustua kehoosi osana uskoasi”

Pekka Saukkola, sielunhoitoterapeutti ACC

Varastossa