Ihmiskunnan tulevaisuus Raamatun valossa (Martti Ahvenainen)

Original price was: 28,00 €.Current price is: 15,00 €.

Tulevaisuus ja niin sanotut lopunajat ovat aina kiehtoneet ihmisiä. Aiheesta on kirjoitettu tuhansia teoksia, joissa pyritään avamaan Raamatun profetioita. Tutkimisen ansiosta ymmärrys lisääntyy.

Koska viimeisiä aikoja käsittelevä materiaali on Raamatussa erittäin runsas, on kaikkien mahdollisten yksityiskohtien yhteen sovittaminen vaativa tehtävä. Tunnettu raamatunopettaja, pastori Martti Ahvenainen on  laatinut johdonmukaisen teoksen, joka kattaa viimeisiin aikoihin liittyvät päätapahtumat iankaikkisuuden alkamiseen asti.

 

Tällaisena eskatologisen sekamelskan aikana Martti Ahvenaisen opetuksen arvo nousee entisestään. Juuri nyt tarvitaan selvää, johdonmukaista ja hyvin perusteltua Raamattuun pohjautuvaa opetusta.

Juhani Kuosmanen

Päätoimittaja emeritus, RV-lehti

Pastori, raamatunopettaja

 

Raamatunopettaja Martti Ahvenainen on tarttunut ihmisiä aina kiinnostaneeseen aiheeseen. Kirjassa viljellään runsaasti Raamattua, mikä tekee teoksesta luotettavan. Hän käsittelee ongelmallisia kohtia viisaasti, tuoden esille eri tulkintojen heikkoudet ja vahvuudet Raamatun valossa. Opetus on tervettä ja raitista, jollaista Ahvenaiselta on totuttu odottamaan.

Tapio Sopanen

Master of Theology

 

Tämä kirja avaa ymmärryksesi käsittämään miten Jumala ohjaa historian kulkua, millä tavalla Hän on ihmiskunnan pelastanut ja mitä maailma joutuu vielä kokemaan. Uskon, että sen sanoma saa sinut kääntymään Jumalan puoleen, sillä lähellä on aika ja kaikkien näkyjen täyttymys (Hes. 12:23).

Mika Turunen,

Pastori

Varasto loppu