Miksi? – Johtajan suurin kysymys (Patrick Lencioni)

23,00 

Patrick Lencioni tietää kokemuksesta, kuinka kannattaa rakentaa tiimejä ja johtaa organisaatioita. Nyt hän auttaa ymmärtämään, miksi joku ylipäänsä ryhtyy johtajaksi.

Tässä kenties koukuttavimmassa kirjassaan Lencioni vie lukijan seuraamaan kilpailevien toimitusjohtajien välistä keskustelua. Shay Davis on toiminut vuoden Golden Gate Security -turvallisuusyrityksen toimitusjohtajana, mutta ei ole onnistunut antamaan vakuuttavia näyttöjä ja pohtii kuumeisesti, kuinka saisi suunnan muuttumaan. Liam Alcott taas on paljon menestyksekkäämmän turvallisuusyrityksen toimitusjohtaja, jota Davis pitää perivihollisenaan.

Arvaamattomat juonenkäänteet ja naseva vuoropuhelu johdattelevat lukijaa loppuratkaisuun, joka on sekä odottamaton että oivaltava. Tapansa mukaisesti Lencioni vielä kiteyttää tarinan opetukset ja antaa sen pohjalta käytännön neuvoja. Niiden avulla johtaja voi välttää sudenkuopat, joista koituisi haittaa hänen organisaatiolleen ja jopa alaisille, joita hänen on määrä palvella.

Patrick Lencioni on liikkeenjohdon asiantuntija, konsultti, puhuja ja menestyskirjailija. The Table Group -yrityksen perustajana ja johtajana hän on antanut neuvontaa yritysten toimitusjohtajille ja johtotiimeille ja myös seurakuntien ja yleishyödyllisten järjestöjen johtajille. Lencionin näkemyksistä ja toiminnasta on kirjoitettu useissa liike-elämän julkaisuissa. Häneltä on julkaistu suomeksi teokset Avoimeksi riisuttuna (Päivä 2011), Viisi toimintahäiriötä tiimissä (Päivä 2014) ja Paras mahdollinen joukkuepelaaja (Päivä 2016).

Varastossa