Pako narsistin otteesta (Outi Peltoniemi)

28,00 

”Koskaan ei ollut varmuudella ennakoitavissa, milloin vanginvartija saapuisi häkkini ovelle siksi, että sisään kannettaisiin kultaomenoita ja milloin siksi, että saisin ruoskaa käytöksestäni, josta keisari oli raivokkaan loukkaantunut ja joka aiheutti hänessä niin sietämätöntä pelkoa tuskasta, että hänen täytyi yrittää tuhota olemassaoloni…”

Pako narsistin otteesta on romaani ilmiöstä, joka tunnistamattomana, parisuhteeseen, seurakuntaan ja yhteiskunnan rakenteisiin soluttautuneena aiheuttaa suurta kärsimystä ja hätää uhreilleen.

Se on yhden naisen tositapahtumiin pohjautuva tarina narsismin ja psykopatian kohteeksi joutumisesta ja kaltoinkohtelusta selviytymisestä. Se on kertomus narsistin illusonaariseen häkkiin jäämisestä, tuskasta, oivaltamisesta, paranemisesta, elämästä ja todellisen identiteetin löytymisestä jälkeen narsismin.

Outi Peltoniemi on ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sielunhoitoterapeutti (ACC) ja varhaiskasvatuksen opettaja. Hän työskentelee yrityksessä Lyhytterapiapalvelu Peltoniemi Tmi muun muassa narsistisen vallankäytön uhreiksi joutuneiden asiakkaiden kysymysten parissa.

Varastossa