Palvonta hengessä ja totuudessa (Colin Dye)

14,90 

Palvontatavat ovat muuttuneet merkittävästi viimeisten neljänkymmenen vuoden aikana. Jumalanpalveluksista on esimerkiksi tullut vähemmän muodollisia, niitä johtavat nyt muutkin kuin vain muutamat harvat ihmiset ja niissä käytetään useita eri soittimia. Lisäksi niissä on moderni liturgia ja sekaisin uusia ja perinteisiä lauluja.

Paljon vähemmän huomiota on kuitenkin omistettu palvontaan liittyville raamatullisille periaatteille. Tämä kirja on tarkoitettu kristityille, jotka haluavat pureutua tyylistä ja muodollisuuksista käytävien kiistojen taakse siihen, mitä palvonnalla Raamatussa tarkoitetaan, ja jotka haluavat löytää Jumalan ikuisia periaatteita siitä, miten hän haluaa meidän vastaavan armoonsa.

Kirja on osa Hengen miekka -kirjasarjaa.

Colin Dye toimii vanhempana pastorina Kensington Templessä sekä johtajana London City Church -seurakunnassa, joka on koko kaupungin kattava seurakuntien, julistajien ja solujen verkosto. Hän on kirjoittanut yli 30 kirjaa sellaisista aiheista kuin rukous, julistus Pyhässä Hengessä, seurakunnan kasvu sekä henkilökohtainen herätys, ja hän haluaa nähdä seurakunnan toimivan nyky-yhteiskuntaan soveltuvin tehokkain tavoin. Colin on helluntaiseurakuntien kansallisen johtoryhmän (Elim Pentecostal Churches National Leadership Team) jäsen. Hänen perheeseensä kuuluu vaimo Amanda ja tytär Elizabeth.

Varastossa