Pyhä vaeltaja – Askelia Camino de Santiagolla (Waltteri Haapala)

25,00 

Toukokuussa 2023 Waltteri Haapala irrottautui arjen oravanpyörästä ja toteutti pitkäaikaisen unelmansa 800 kilometrin pyhiinvaelluksesta Espanjan Camino de Santiagolla. Miten matkaan piti valmistautua, mitä reitillä tuli vastaan ja mitä tapahtui, kun uskalsi jättää kiireen taakseen? Kirja tarjoaa mielenkiintoisen matkakertomuksen kauas ja samalla lähelle: omaan sisimpään.

Kilometrien aikana Haapala löysi jälleen yhteyden itseensä ja tunteisiinsa. Hiljaisuudessa ja yksinäisyydessä hän sai matkata niin uskon syvyyksiin kuin elämän perusasioihinkin. Askel askeleelta hän ymmärsi yhä enemmän armosta, rauhasta, elämän yksinkertaistamisesta, unelmista, ihmisten kohtaamisesta, hiljaisuudesta, voimattomasta uskonnollisuudesta – ja ennen kaikkea Kristuksesta.

Perillepääsyn jälkeen alkoi kenties kaikkein tärkein matka: pyhiinvaellus kotiin.

Waltteri Haapala, 40, toimi aiemmin Siilinjärven Coti-seurakunnan pastorina, mutta Caminon aikana hänen elämäänsä alkoi avautua uusi askel. Se vei Lahden helluntaiseurakunnan johtavan pastorin tehtäviin. Haapalan perheeseen kuuluvat vaimo Hanna sekä kolme kouluikäistä lasta.

Varastossa