Silloinkin valo voitti (Sara Saarela)

25,00 

”Hän on lähettänyt valon. Tämä toivo, johon meidän tulisi ankkuroida itsemme, ei ole toiveajattelua tai positiivisuutta. Se on raamatullista toivoa, joka on realismia, koska Jumala on sanansa mittainen. Hänen lupauksiinsa, luonteeseensa ja voimaansa voi luottaa.”

Sanoma Jeesuksesta muutti konkreettisesti ihmisten elämän siellä, minne apostoli Paavali vei evankeliumia ensimmäisellä vuosisadalla. Teologi Sara Saarelan rohkaisevan ja rikastuttavan opetuksen kautta lukija pääsee matkustamaan Paavalin mukana Välimeren alueelle useisiin paikkoihin, joista Apostolien teot kertoo ja joista moniin Paavali kirjoitti kirjeitä. Jos evankeliumin valo levisi niin pimeällä aikakaudella kuin Rooman valtakunnassa ensimmäisellä vuosisadalla, eikö Jumala voi tehdä sen kaiken tänäänkin?

Sara Saarela on eteläpohjalainen teologi-kirjailija, joka opettaa helluntaiherätyksen IK-opistolla Keuruulla. Hän on opiskellut kirjoittamisen ja kirjallisuuden lisäksi teologian M.A. -tutkinnon Regent Collegessa, Vancouverissa. Saarelalta on aiemmin ilmestynyt romaanit Mun on pakko (Aikamedia, 2011), Nimeä minut uudelleen (Kharis, 2015), Kanssasi en tarvinnut sanoja (Kharis, 2016) ja Etten päästäisi irti (Aikamedia, 2023). Nyt käsissäsi on hänen ensimmäinen teologinen tietokirjansa.

Varastossa