Soutaen yli Atlantin (Julia Immonen)

8,00 

Tosielämän vaarallinen seikkailu, joka lyö ennätyksiä mutta merkitsee myös toivon ja tarkoituksen etsimistä.

Julia Immonen ja neljä muuta naista tarttuvat haasteeseen, josta on selviytynyt vähemmän ihmisiä kuin on kiivennyt Mount Everestille tai matkustanut avaruuteen: melkein 5000 kilometrin soutumatkaan ilman ulkopuolista apua Kanariansaarilta Barbadokselle.

Kirja kuvaa uuvuttavaa, vaarallista merenylitystä, jonka tuloksena on kaksi maailmanennätystä. Koetus merkitsee Julialle myös toivon ja tarkoituksen etsimistä, sillä hänen menneisyyttään varjostavat vahingolliset, väkivaltaiset ihmissuhteet.

Samalla kun naiset etenevät meriretkellään, kuulemme nykyajan orjakaupan kymmenien miljoonien uhrien ahdingosta. Se sai Julian tovereineen ryhtymään uskaliaaseen urakkaansa.

”Kun on keskellä seikkailua, se on vain elettävä. Kertomukset kerrotaan sen jälkeen kun on päästy maaliin. Mutta nyt sen aika on tullut. – – Julia pystyy kertomaan tarinansa. Koko tarinan.”
-Bear Grylls esipuheessaan

Julia Immonen syntyi ja kasvoi Suomessa. Kun hän oli kuusivuotias, hänen perheensä muutti Englantiin. Hän työskenteli kaksitoista vuotta Sky Sports News -uutisten toimittajana ja perusti Sport for Freedom -järjestön. Nykyään hän työskentelee Justice and Care -järjestössä, joka toimii aikamme orjuuden lopettamiseksi ja muutoksen käynnistämiseksi.

Craig Borlase on erikoistunut jännittävien muistelmien kirjoittamiseen. Hänestä on kiehtovaa, kuinka tosielämän tarinat innostavat ja muuttavat lukijaa. Hän on tehnyt kirjoja hyvin monien ihmisten kanssa, ja työ on kuljettanut häntä ympäri maailmaa: Irakiin, Jordaniaan, Kiinaan, Kuubaan, Ugandaan, Australiaan ja kaikkialle Yhdysvaltoihin.

Varastossa

Osastot: ,