Kasteen tie – Kasteteologioiden ja -käytäntöjen kehityskuluista (Risto Kauppinen)

25,00 

Risto Kauppisen teos syventää kasteteologiaa, tarjoaa erilaisia näkökulmia sekä antaa työkaluja vapaakristillisen kentän kastekysymyksiin.

”Kiivaana käynyt väittely oikeasta kasteesta on viime vuosina laantunut jonkinlaiseksi status quoksi, muuttumattomaksi tilaksi. Kansankirkko tukeutuu lapsikasteeseen. Vapailla suunnilla sen sijaan on käytössä uskovien kaste. Risto Kauppinen tarjoaa kirjassaan käyttökelpoisia aineksia vuoropuheluun ja oman kastekäsityksen syvempään ymmärtämiseen.”
-Klaus Korhonen Helsingin Saalem-seurakunnan emeritusjohtaja, TM, pastori

”Kauppisen kirja on paras ja syvällisin kasteesta koskaan kirjoitettu suomenkielinen teos. Asianmukaisiin historiallisiin lähteisiin on tutustuttu huolella ja argumentointi on vakuuttavaa. Jokaisen akateemikon ja maallikon teologisessa kirjahyllyssä on Kauppisen kirjan kokoinen aukko.”
-Matti Kankaanniemi teologian tohtori

”Risto Kauppisen Kasteen tie on uskovien kastetta painottavassa helluntailiikkeessä merkittävä teos eri kastekäytäntöjen teologisista ja historiallisista taustoista. Kunnioittavalla otteella kirjoittaja tuo esiin myös oman näkemyksensä. Lukija ei ehkä ole kaikesta samaa mieltä, mutta saa mietittävää hyvin perusteltuja ajatuksia pohtiessaan.”
-Petri Mäkilä Ristin Voitto -lehden päätoimittaja, TM, pastori

Varastossa