Paremman avioliiton rakkauspankki (toim. Hanna Ranssi-Matikainen)

39,00 

Erinomainen, käytännöllinen työkalu avioliittoleirien ja -kurssien vetäjille ja myös yksityishenkilöille, jotka haluavat perehtyä avioliiton dynamiikkaan.

Avioliitto on elämän suurin sijoitus. Parisuhde tarvitsee kuitenkin virikkeitä voidakseen hyvin; samalla kun rakkaus houkuttaa, se myös haastaa. Perheiden pahoinvointi heijastuu yhteiskuntaan monenlaisina huolestuttavina ilmiöinä, joista avioerot ovat vain yksi. Masennus, uupumus, lasten oirehtiminen ja traagiset henkirikokset kielivät tulehduspesäkkeistä kaikkein lähimmissä ihmissuhteissa.

”Paremman avioliiton rakkauspankki” peilaa ennen kaikkea suomalaista perhe-elämää. Kirja on syntynyt tarpeesta saada lääkettä aviosuhteen tulehduksiin. Avioliittotyöstä saadut kokemukset osoittavat, että monet ongelmat voidaan ratkaista yllättävän helposti. Kirja toimiikin ajattelun apuna oman avioliittonsa tilannetta pohtiville sekä tietopankkina kaikille, jotka laativat luentoja ja alustuksia erilaisiin avioliittotapahtumiin. Lukujen lopussa olevat kirjallisuusluettelot ohjaavat muiden tiedonlähteiden äärelle.

4., uudistettu painos.
Yhteistyössä Parempi avioliitto ry:n kanssa.

Valtit:
Tämän pankin asiakkuus kannattaa!
Tutkittua, koeteltua tietoa avioliiton lainalaisuuksista
Kätevä työkalu avioparityöhön
Aina ajankohtainen

Kohderyhmät:
Avioliittoleirien ja -kurssien vetäjät
Parisuhdeterapeutit
Kaikki, jotka haluavat perehtyä avioliiton dynamiikkaan

Hanna Ranssi-Matikainen on teologian tohtori, jonka väitöskirja Yhdessä sittenkin – Kokemukset erokriisistä, vertaistuesta ja muutoksesta parisuhteessa julkaistiin Kirkon tutkimus- keskuksen julkaisusarjassa vuonna 2012. Kirjoittajalta on aiemmin ilmestynyt lapsen silmin kuolemaa käsitellyt Jospa ukki nukkuukin? -tietoteos, joka oli Suomen hautaustoimistojen liiton 60-vuotisjuhlakirja (2002).

Varastossa