Wurmbrand – Kidutettu Kristuksen tähden

28,00 

Richard vietti neljätoista vuotta vankilassa. Häntä kidutettiin ja hakattiin, ja hänet lukittiin eristysselliin. Sabina Wurmbrand vietti kolme vuotta työleirillä ja oli jäätyä kuoliaaksi, kun hän ja muut vangit tekivät töitä Tonavan kanavatyömaalla. Hänelle kerrottiin toistuvasti, että hänen miehensä on kuollut kalterien takana.

Richard ja Sabina Wurmbrandilla oli kuitenkin horjumaton usko Kristukseen. Kumpikaan ei luopunut toivosta, eikä kumpikaan lakannut puhumasta Jeesuksesta.

Nyt tämän ihmeellisen kertomuksen molemmat puolet ovat vihdoin yksissä kansissa. Kirja kertoo Richard ja Sabina Wurmbrandista yhdistellen kertomuksia ja yksityiskohtia seuraavista kirjoista: Vainotun papin vaimona, Kirkkautta kidutuskammiossa ja Kidutettu Kristuksen tähden. Innoitu uskossasi astuessasi syvälle pimeimpiin vankiselleihin katsomaan, kuinka Kristuksen valo loistaa niiden sydämistä, jotka ovat täysin antautuneita hänelle.

Marttyyrien Ääni on voittoa tavoittelematon, tunnustusten välinen yhdistys, joka tarjoaa käytännöllistä ja hengellistä apua vainotuille kristityille eri puolilla maailmaa. Vuonna 1973 perustettu yhdistys haluaa innostaa kaikkia uskovia sitoutumaan syvemmin Kristukseen ja noudattamaan hänen antamaansa lähetyskäskyä kustannuksista piittaamatta.

Varastossa

Osasto: