Koko painolla – Luottamista joka päivä (Maarit Eronen)

25,00 

Miten voi luottaa Jumalan hyvyyteen, kun hän sallii kärsimystä omassa tai läheisen elämässä tai maailmassa ylipäätään? Ehkä luottamuksesi on horjunut muusta syystä. Luotit häneen jossain sinulle tärkeässä asiassa, mutta petyit. Tiedät, että Jumalaan pitäisi luottaa, mutta kokemuksesi on ristiriidassa tietosi kanssa.

Koko painolla – luottamista joka päivä -kirjan äärellä voit pohtia Jumalaan luottamiseen liittyviä kysymyksiäsi. Syvälle Sanaan -työkirja on käytännönläheinen ja monipuolinen lähestymistapa Raamatun tutkimiseen. Se sisältää Jumalaan luottamista käsittelevän raamatuntutkimisohjelman, jonka voi käydä läpi kolmessa kuukaudessa tai rauhassa omaan tahtiin. Kirjan harjoitukset antavat tilaa saada oivalluksia ja kuulla Jumalan puhetta oman elämäsi kysymyksiin. Se sopii niin henkilökohtaiseen työskentelyyn kuin pienryhmän avuksi.

Koko painolla -kirjan tekijä Maarit Eronen haluaa myös sinun syttyvän Jumalan sanasta. Vartti päivässä Raamatun äärellä lisää elämääsi luottavaisuutta ja kiitollisuutta. Jos aikaa on enemmän, kirjan työkalut antavat mahdollisuuden perehtyä Sanaan niin syvällisesti kuin haluat.

 

Lukijoiden sanomaa:
“Olen kokenut suurta luottamuksen kasvua ja iloa, kun olen tutkinut Raamatun jakeita ja yksittäisiä sanoja.”

“Pidin siitä, että tehtävät olivat hyvin käytännön-läheisiä ja haastoivat minua ajattelemaan ja toimimaan.”

“Parasta oli, kun tuntui, että Herra alkoi vahvasti puhua raamatunkohdan kautta omaan elämään jo toisena päivänä.”

“Pidin rakenteesta ja sen monipuolisuudesta ja mahdollisuuksista mennä niin syvälle
kuin haluaa ja on aikaa.”

Varastossa