Kutsun keskellä – Maksoiko liikaa? (toim. Saara Tikkakoski & Veera Hug)

20,00 

Tässä kirjassa eri-ikäiset helluntaiherätyksen suomalaiset lähetystyöntekijät kertovat avoimesti ja rehellisesti kyynelistään ja kivuistaan, sekä siitä hinnasta, jonka he ovat joutuneet maksamaan sydämensä kutsusta.
Voimakkaimmin heidän kokemuksiaan kuitenkin yhdistää Kutsujan uskollisuus, joka kantaa kaikissa vaiheissa raastavan mutta rakkaan kutsun keskellä. Kirjan ovat toimittaneet ja osin kirjoittaneet elämäänsä avanneiden lähettien rinnalla Saara Tikkakoski ja Veera Hug, äiti ja tytär.

Saara on erityisopettaja ja sydämeltään lähetystyön mahdollistaja. Hän on esimerkiksi toiminut puolisonsa kanssa vuosia yrittäjien lähetysverkostossa (Fidan Bisnestiimi), ollut Pohjanmaan Lähetysviesti -lehden päätoimittajana, toimittanut useita lähetysaiheisia kirjoja ja ollut mukana kirjoittamassa kirjaa Tulevaisuuden tekijät (Aikamedia, 2020).

Veera on Aikamedian sisältöjen päätoimittaja, joka on suuren osan elämästään toiminut lähetystehtävissä Euroopassa, muun muassa Euroopan helluntailiikkeiden lähetysverkosto PEMin operatiivisena johtajana. Vuodesta 2019 alkaen hän on myös aviomiehensä kanssa palvellut Vantaalla kansainvälisessä seurakunnanistutusprojektissa.

Varastossa