Raamattu ja raha (Ari-Pekka Niemelä, Nina Nordlund)

28,00 

Mitä Raamattu puhuu rahasta?

Suhtautumisesta rahaan tarvitaan tasapainoista opetusta. Talous on yksi Jumalan ihmiskunnalle antamista tehtävistä ja yhteiskunnan toiminnan tärkeä perusta.

Rahaa voidaan äärimmillään palvoa suorastaan epäjumalan tai varallisuutta voidaan pitää synnillisenä mammonnanpalvontana. Terve suhtautuminen työn tekemiseen ja varallisuuteen mahdollistaa turvatun toimeentulon itselle ja hyvän tekemisen lähimmäisten ja koko yhteisön hyväksi.

Kirja antaa hyödyllistä käytännön opetusta siitä, kuinka oman talouden voi saada tasapainoon, luoda taloudellinen puskuri yllättäviä tilanteita varten ja päästä irti ahdistavasta velkakierteestä parempaan oman elämän ja talouden hallintaan. Taloudellinen vakaus ja turva valjastaa voimavarojasi sinun arvoja tukevien asioiden ja hyvän tekemiseen.

Tämä on kirja sinulle, joka haluat konkreettisia työkaluja ja askelmerkkejä lähtiessäsi viemään omaa taloutta eteenpäin.

Omasta taloudesta huolehtiminen tai rahan laittaminen poikimaan esimerkiksi sijoittamisen kautta ei ole syntiä. Raha itsessään ei ole paha, jokainen meistä voi valita, minkälaisen merkityksen me sille annamme.

Varastossa