Salaisuudessa yllätettyinä (Tarja Vilppola)

Original price was: 42,00 €.Current price is: 15,00 €.

Yksilökristitty ei voi ilmaista Jumalan voimaa yksin. Rakkaudessa ja sen mahdollistamassa ykseydessä ilmenee Jumalan voima.

Mitä haluaisit rukoilla rakkaimpiesi puolesta juuri nyt? Entä jos tietäisit, että teillä on jäljellä vain vähän yhteistä aikaa?

Jäähyväisrukouksessaan Jeesus pyysi Isää suojelemaan hänen seuraajiaan, myös meitä, nimensä voimalla, jotta olisimme yhtä, niin kuin hän on Isässä ja Isä on hänessä. Eikä pyynnön syy ollut vähäinen, sillä meidät tunnistetaan Jeesuksen seuraajiksi keskinäisestä rakkaudesta.

Yhteys on taitolaji. Sen vuoksi meille annettiin Puolustaja, Pyhä Henki, johdattamaan meidät syvälle Jumalan salaisuuden tuntemiseen ja syvään yhteyteen.

Kirja kutsuu tutkimaan yhteyden edellytyksiä ja kompastuskiviä, mutta ennen muuta rohkaisee kasvun esteiden voittamiseen sekä Jumalan valtavan armon ja hänen läsnäolonsa voiman omistamiseen yhdessä — sydänten ykseydessä.

Tarja Vilppola on läsnäolon ja yhteyden parantavasta voimasta syttynyt terapeutti, kouluttaja ja kohtaamistyön ammattilainen. Elämäniloa hän tankkaa liikkumisesta, luonnosta, luovuudesta, sekä läsnä olevasta yhteydestä läheistensä ja Jumalan kanssa. Tarja Vilppolalta on aiemmin ilmestynyt kirja Läsnäolossa – Katkoviivaisesta kokonaiseksi (Päivä 2017).

Varastossa