Terveesti tasapainossa (Satu Lähteenkorva)

30,00 

Kaipaatko elämääsi tasapainoa ja tilaa, pysähtymistä ja aitoa yhteyttä toiseen ihmiseen?

Terveesti tasapainossa on käytännönläheinen kannanotto ihmisen epätasapainoon ja väsymykseen tässä ajassa. Yksilökeskeisyyden aikakausi on opettanut meille yksinpärjäämisen ihanteen ja sairastuttavan elämäntavan, joka on vihdoin alkanut murentua. On aika oppia tunnistamaan psykologiset ja fyysiset hälytyskellomme sekä itseemme kohdistuvat vaatimukset, jotta voimme tukea hyvinvointiamme ja estää uupumisen.

Psykologi Satu Lähteenkorva esittelee käytännöllisiä ja tehokkaita työkaluja ja harjoituksia hyvinvointiin, joiden avulla palataan psykologisiin perustarpeisiimme – tasapainoon. Pysähtymisen ja rajallisuuden tunnustamisen kautta opit luomaan tilaa omalle persoonalle ja merkitykselliselle. Raivaamalla ja karsimalla kuulet ja näet vihdoinkin, mistä oma minuutesi on tehty. Ennen kaikkea on aika huomata, että ihminen tarvitsee ihmistä – meitä ei ole tarkoitettu kestämään yksin.

Satu Lähteenkorva on psykologi ja menestynyt luennoitsija, joka tunnetaan Hyvinvoinnin Kulmakivet-mallistaan, jota hyödynnetään myös tässä kirjassa. Hän on kouluttanut ja valmentanut erilaisia työyhteisöjä ja monenlaisia asiakkaita kahden vuosikymmenen ajan ympäri Suomea.

Varastossa