Viisautta etsimässä – Löydä elämää muuttavat totuudet Sananlaskujen kirjassa (Joyce Meyer)

23,00 

Löydä elämää muuttavat totuudet Sananlaskujen kirjassa. Herättävää ja käytännöllistä tietoa Sananlaskujen kirjan seitsemästä perusperiaatteesta: viisaudesta, tiedosta, ymmärryksestä, järkevyydestä, harkintakyvystä, ymmärtäväisyydestä ja Herran pelosta.

Viisaus on yksi suurenmoisimmista kyvyistä, joita voimme omata, ja sitä saadaksemme meidän täytyy etsiä sitä uutterasti.

Joyce Meyer, New York Times -lehden Bestseller-listan ykkönen, vie meidät matkalle Sananlaskujen kirjan viisauteen, joka muuttaa meitä ja valmistaa meitä kohtaamaan päivittäisiä valintatilanteita ja haasteita. Sananlaskujen kirja on hengellisen ja käytännöllisen viisauden aarreaitta, joka antaa meille valmiuksia elää parasta mahdollista elämäämme. Tieto on tärkeää, mutta jos sitä ei muunneta teoiksi, se epäonnistuu
aikaansaamaan elämässämme käänteentekevän muutoksen.

On tärkeää saada ajatuksia herättävää ja käytännöllistä ymmärtämystä Sananlaskujen kirjan seitsemästä perustavanlaatuisesta periaatteesta: viisaudesta, tiedosta, ymmärryksestä, järkevyydestä, harkintakyvystä, ymmärtäväisyydestä ja Herran pelosta. Jos haluamme voida omata näitä lahjoja, meidän pitää sitoutua näiden arvojen syvempään ymmärtämiseen ja toteuttamiseen elämässämme.

Viisautta etsimässä -kirjassa on innoittavia kysymyksiä, jotka herättävät lukijan pohtimaan asioita. Se valistaa sinua Jumalan ymmärtämisessä, opettaa sinulle perustavanlaatuisia periaatteita ja turvaa Jumalan avun harjoittaessasi niitä.

Varastossa