Huolena huolehtiminen (Anna-Liisa Valtavaara)

15,00 

Oletko huolehtijatyyppi? Murehtija, jossittelija, varmistelija, taakankantaja? Kenen huolia kannat? Jarruta jo – ja valitse loppuelämällesi uusi, aiempaa rennompi ja luottavaisempi suunta. Murehtimalla vähemmän ehdit elää enemmän.

Jokaisen elämään sisältyy todellisia huolia ja murheita varmasti riittämiin. Silti moni raahaa päivästä toiseen lisätaakkanaan myös täysin turhia huolia, ja aiheellisetkin huolet voivat paisua epätodellisen suuriksi. Tällöin huolet jumiuttavat menneisyyteen tai ne uhkaavat pimentää näkymät eteenpäin. Turhat ja ylisuuret huolet sitovat suotta voimia, vievät ilon ja levollisuuden. Liika huolehtiminen kuormittaa myös läheisten elämää.

Tervettä huolettomuutta ja tässä hetkessä elämisen taitoa voi onneksi opetella. Anna-Liisa Valtavaara opastaa käytännönläheisesti, miten raskasta huolireppua on mahdollista keventää. Raikas kerronta kutsuu matkalle, jolla huolehtija saattaakin ennen pitkää huomata, että omassa ja toistenkin elämässä voi käydä myös hyvin.

Anna-Liisa Valtavaara on espoolainen teologi ja pidetty, kysytty luennoitsija. Hän on kirjoittanut myös suositut teokset Kiltteydestä kipeät, Oikein kiltit, Ainako anteeksi? ja Syyllinen olo – syystä vai suotta?

Varastossa